Waar stel ik een standaard betaaltermijn / afwijkende betaaltermijn in?

Laatst bijgewerkt ma, 21 mrt. 2022 08:45

Een standaard betaaltermijn, dat wil zeggen de betaaltermijn die iedere factuur krijgt, is in te stellen in de organisatie instellingen.

Ga hiervoor naar Beheer > Organisatie instellingen > Klik op de organisatie > tabblad financiële instellingen > Onderdeel Factuur instellingen > Standaard betaaltermijn (aantal dagen).

Per relatie kan hiervan worden afgeweken. Dit is in te stellen via Relatiebeheer > Relaties > Open de relatie > Tabblad Facturatie gegevens > Onderdeel facturatie > Afwijkende betaaltermijn: